Service

Bij Automobielbedrijf Dries Visser vindt u nog ouderwetse service. Persoonlijke aandacht, een nuchtere aanpak en uw auto wordt professioneel in orde gemaakt onder het genot van een kop koffie. Onder vaste klanten is dit geen nieuws: sommigen zijn al meer dan 40 jaar klant!

SA906662.jpg

Dit alles tegen aantrekkelijke prijzen, want ook dat is een van onze voordelen. Waar wij echter niet op bezuinigen is op het gebruik van onderdelen, moderne apparatuur, materialen en scholing van onze vakbekwame en vriendelijke monteurs. Zij worden continu geschoold en bijgeschoold over autotechniek, service en automatisering.

Vervangend vervoer

Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van een van onze huurauto’s. Zo kunt u weer snel en veilig op weg terwijl wij met uw auto bezig gaan.

Onze eigen app

Met de Dries Visser app profiteert u van verschillende voordelen. Ontvang automatisch herinneringen aan uw APK, plan eenvoudig een afspraak in of chat met een van onze collega’s. Het enige wat u hoeft te doen is de app te downloaden en uw kenteken te registeren!

Bandenhotel

Uw banden kunt u bij ons droog en verzekerd opslaan. Dit tegen een aantrekkelijke prijs. Zo hoeft u uw banden niet meer thuis te bewaren.

BOVAG

Wij zijn aangesloten bij de BOVAG. Dit betekent dat wij voldoen aan de BOVAG-kwaliteitseisen.

banden.jpg